Flipkart Fake or Not Today Answers 26 October 2020

Flipkart Fake or Not Today Answers

Flipkart Fake or Not Today Answers

Leading E-Commerce company Flipkart started a video section in the Flipkart app with many Games and shows.

Customers and app users need to play video and while playing video customers or users need to give simple answers to win prizes.

Flipkart video and game section started with many games and videos.

Flipkart Fake or Not is One the Gameshow started by Flipkart, In this game users, need to play 9 to 13 minutes video, While the video playing 5 questions will appear on screen with two options Fake or Not Fake, Users need to choose one of them.
Users need to give answers base on knowledge and judgment.

In last users will see gifts or prizes won by the user as per answers.

Users need to see full video compulsory to answers all the questions no skip option available.

Flipkart Fake or Not shows all question is related to fake or not fake news or myths.

Flipkart Fake or Not Quiz Prizes

Table of Contents

Flipkart Fake or Not Quiz Prizes

Flipkart Fake or Not Quiz Prizes

  1. 100 Winners Get 1000 Flipkart Gift Vouchers
  2. 3000 Winners Get Rs 50 Flipkart Gift Vouchers
  3. Remaining Winners Get Free 5 to 25 Super coins

You win an assured reward or gift in Flipkart Fake or Not Quiz means you win minimum 5 Supercoins as an assured gift if you played correctly answered all questions.

How to Play Flipkart Fake or Not Quiz

  1. Download Flipkart APP from Google Play Store or iOS store
  2. Sign-In Or Signup Your Flipkart Account
  3. Now Click Here Play Flipkart Fake Or Not Contest Video
  4. Watch Video And Give Above All Correct Answers (Flipkart Fake or Not Today Answers Posted Below)
  5. After Answering Click On Collect Reward And Check What You Win

Flipkart Fake or Not Today Answers Daily.

Also Read: How to Google Search by Image in Mobile Phone

Keep visiting page for daily Flipkart Fake or Not Todays Answers.

Also, Join WhatsApp Group For Regular Updates.

5 Best Non Chinese Photos to Video Apps

Flipkart Fake or Not Quiz Todays Answers 26 October 2020

Question 1: Vinoo Mankad was the first player to get dismissed via mankading in an international match

Answer: Fake

Question 2: The user forgot to pack a tooth brush for an astronauts space trip

Answer: Not Fake

Question 3: The name lakshwadeep means a hundred thousand islands

Answer: Not Fake

Question 4: The president of India is not allowed to vote in general election

Answer: Fake

Question 5: Cadbury has insured a persons tongue for crores of rupees

Answer: Not Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Todays Answers 25 October 2020

Question 1: Tiger Shroff adopted a tiger

Answer: Not Fake

Question 2: JRD Tata worked in French army for a year

Answer: Not Fake

Question 3: AI Robots killed scientists in Japan

Answer: Fake

Question 4: California passes a law that implements fines or taxes on cow farts

Answer: Not Fake

Question 5: IAF Sukhoi su 30 fighter jet was shot down by Chinese in Tibet

Answer: Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Todays Answers 24 October 2020

Question 1: The app ‘TikTok’ is not available in China

Answer: Not Fake

Question 2: The cruise ship seen in the video is crossing a canal in Gujarat

Answer: Fake

Question 3: Sachin Tendulkar Is the first Indian cricketer to score a hundred centuries in professional cricket

Answer: Not Fake

Question 4: Eyewear glass frames of iconic brands are made by one company

Answer: Not Fake

Question 5: Flamingo egg yolk is pink in colour

Answer: Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Todays Answers 23 October 2020

Question 1: The population of Uttar Pradesh is more than that of USA

Answer: Fake

Question 2: Manisha Koirala’s grandfather was a former prime minister of Nepal

Answer: Not Fake

Question 3: A filament light bulb has been functioning for 100 years

Answer: Not Fake

Question 4: There is more plastic weight than 300 million

Answer: Fake

Question 5: Sahara desert used to be a grassland

Answer: Not Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Todays Answers 22 October 2020

Question 1: Astronauts dispose of their waste in the Earth’s atmosphere

Answer: Not Fake

Question 2: If you stop weight training then the muscles turn to fat

Answer: Fake

Question 3: Obituary for ‘Media’ appeared in an Indian newspaper

Answer: Not Fake

Question 4: Samsung manufactures display screens for Apple’s iPhones

Answer: Not Fake

Question 5: Dogs are banned in Antarctica

Answer: Not Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Todays Answers 21 October 2020

Question 1: Winnie the pooh is banned in China

Answer: Not Fake

Question 2: UK returns 15th century Ram idol stolen from India 40 years ago

Answer 2: Not Fake

Question 3: The heart stops for a second when you sneeze

Answer: Fake

Question 4: Ducks are being used to control pests on farm

Answer: Not Fake

Question 5: There is a grilled potato in kitkat flavour chocolate

Answer: Not Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Todays Answers 20 October 2020

Question 1: An Indian channel has the highest number of subscribers on YouTube

Answer: Not Fake

Question 2: Yuvraj Singh was the first cricketer to hit six sixes in a single over in an international match

Answer 2: Fake

Question 3: A blind man has climbed Mt. Everest

Answer: Not Fake

Question 4: Misa Bharti daughter of Lalu Prasad gave a lecture at Harvard

Answer: Fake

Question 5: An Indian Man owns and runs the historic East India Company

Answer: Not Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Todays Answers 18 October 2020

Question 1: Manmohan Singh served as RBI governor

Answer: Not Fake

Question 2: Brown Eggs have more nutrients than white Eggs

Answer 2: Fake

Question 3: The first woman to climb Mount Everest was an Indian

Answer: Fake

Question 4: There are people who can see music

Answer: Not Fake

Question 5: The worlds largest temple complex is located in India

Answer: Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Todays Answers 17 October 2020

Question 1: There are no national highways in Andaman

Answer: Fake

Question 2: It is safe to stand under a tree during a lightening shower

Answer: Fake

Question 3: India makes the highest number of feature films per year in the world

Answer: Not Fake

Question 4: A Woman gave birth to babies a few weeks apart

Answer: Not Fake

Question 5: Tiger Woods hit a golf ball from asia to europe

Answer: Not Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Todays Answers 16 October 2020

Question 1: The Indian Navy uses idli making machines onboard India’s aircraft carrier

Answer: Not Fake

Question 2: Britney Spears has sampled a song by Lata Mangeshkar

Answer 2: Not Fake

Question 3: Newborn human babies can naturally swim

Answer: Fake

Question 4: A new species of Rats have been found in Mexico which are bigger than humans

Answer: Fake

Question 5: Indira Gandhi donated her jewellery to the nation during wartime

Answer: Not Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Todays Answers 14 October 2020

Question 1: There’s no noble prize for mathematics because Alfred Nobel’s wife ran away with a mathematician

Answer: Fake

Question 2: Male animals can give birth

Answer: Not Fake

Question 3: India is the largest producer of milk in the world

Answer: Not Fake

Question 4: Sachin Tendulkar was gifted a Ferrari by the company’s owner

Answer: Not Fake

Question 5: A temple in India is dedicated to Amitabh Bachchan

Answer: Not Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Todays Answers 13 October 2020

Question 1: The 91 in Bira logo is a reference to the number of flavours they have

Answer: Fake

Question 2: A football team socially distanced from its opponent and lost 37-0

Answer: Not Fake

Question 3: Hello was the name of Alexander Graham Bell’s wife

Answer: Fake

Question 4: Australia gave email address to trees

Answer: Not Fake

Question 5: India’s national emergency number is 112

Answer: Not Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Todays Answers 12 October 2020

Question 1: Bricks from indus valley civilization were used to build railways

Answer : Not Fake

Question 2: Nepal government held a meeting at the Mount Everest

Answer: Not Fake

Question 3: Countries can claim planets in solar system for themselves

Answer: Fake

Question 4: Batman character 2 was taken from a mayan sculpture

Answer: Fake

Question 5: Tamil is the official language of Singapore

Answer: Not Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Todays Answers 11 October 2020

Question 1: The Taj Mahal palace hotel is the first building in india to be trademarked

Answer: Not Fake

Question 2: The kiwi fruit is native to india

Answer: Fake

Question 3: The worlds youngest author is a 5yr old

Answer: Fake

Question 4: The word god can be seen on turtles shell

Answer: Not Fake

Question 5: The Padma Bhushan can be to foreigners

Answer: Not Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Todays Answers 10 October 2020

Question 1: One American city honoured Dr B.R Ambedkar by having his and his wife photo on the bus

Answer: Fake

Question 2: Children under the age of 14 cannot experience depression

Answer: Fake

Question 3: As we age we get shorter

Answer: Not Fake

Question 4: The worlds first computer programmer was a woman

Answer: Not Fake

Question 5: Unicorn is the national animal of a country

Answer: Not Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Todays Answers 9 October 2020

Question 1: India hasn’t won an olympic medal in hockey after introducing artificial grass

Answer: Fake

Question 2: A letter is received after 100 years it was posted

Answer: Not Fake

Question 3: Police employing geese for patrolling duty

Answer: Not Fake

Question 4: The five letters k j h on KXIP logo represents the owner

Answer: Fake

Question 5: Rainbow colour corn is edible

Answer: Not Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Todays Answers 8 October 2020

Question 1: India has the world’s highest airstrip

Answer: Not Fake

Question 2: Seawater is salty due to fish urine

Answer: Fake

Question 3: Titanic 2 will take the same route as the original ship

Answer: Not Fake

Question 4: An Egyptian mummy was issued a passport to travel

Answer: Not Fake

Question 5: Hollywood sign in los Angeles was once made hollyweed

Answer: Not Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Todays Answers 7 October 2020

Question 1: A music device with an Indian song has been sent out of solar system

Answer: Not Fake

Question 2: There is a volcano which erupts blue flames

Answer: Not Fake

Question 3: Coffee stuns growth of children

Answer: Fake

Question 4: Dolphins can’t breathe under water

Answer: Not Fake

Question 5: Yash Chopra was the first bollywood director to shoot in Switzerland

Answer: Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Todays Answers 6 October 2020

Question 1: An indian teenager built the smallest satellite to be launched in space

Answer: Not Fake

Question 2: Pyramids are only found in Egypt

Answer: Fake

Question 3: The youngest person to receive heart surgery was one minute old

Answer: Not Fake

Question 4: Raja Harishchandra was the first motion picture shot in India

Answer: Fake

Question 5: An American team is called bengals and has a bengal tiger as mascot

Answer: Not Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Todays Answers 5 October 2020

Question 1: Donald Duck Was Banned In Some Countries, Because The Cartoon Doesn’t Wear Pants

Answer: Fake

Question 2: A Man Chanted Modiji’ For 24 Hours On His YouTube Channel

Answer: Not Fake

Question 3: A Man Chanted Modiji’ For 24 Hours On His YouTube Channel

Answer: Not Fake

Question 4: A Leopard Entered Taj Ranthambore Resort

Answer: Fake

Question 5: A Boy Missed His NEET Exam By 10 Minutes After Travelling For Several 700 Kms

Answer: Not Fake

Play Now


Flipkart Fake or Not Quiz Todays Answers 4 October 2020

Question 1: The Sale Of E-Cigarettes Is Banned In India

Answer: Not Fake

Question 2: Cutting An Earthworm In The Middle Produces Two Earthworms

Answer: Fake

Question 3: A Man Lied About Being Covid Positive To Spend Time With His Lover

Answer: Not Fake

Question 4: Om Shanti Om Is Deepika Padukone’s Debut Film

Answer: Fake

Question 5: Killer Whales Are Actually Dolphins

Answer: Not Fake

Play Now


Flipkart Fake or Not Quiz Todays Answers 3 October 2020

Question 1: Kerala To Launch Water Taxis From October 2020

Answer: Not Fake

Question 2: Different Countries See Different Phases Of The Moon On The Same Day

Answer: Fake

Question 3: Facebook’s Main Colour Is Blue Because Mark Zuckerberg Has A Red-Green Color Blindness

Answer: Not Fake

Question 4: Laika The Dog Was The First Animal Sent To Space

Answer: Fake

Question 5: Sunil Chhetri Has Scored More International Goals Than Lionel Messi

Answer: Not Fake

Play Now


Flipkart Fake or Not Quiz Todays Answers 2 October 2020

Question 1: In 1948 No One Was Awarded Nobel Peace Prize

Answer: Not Fake

Question 2: Robot Dogs Are Being Used To Maintain Social Distance In Singapore

Answer: Not Fake

Question 3: Apple Inc Gets Its Name From The Apple That Fell On Issac Newton

Answer: Fake

Question 4: Moon Completes One Revolution Around Earth In A Single Day

Answer: Fake

Question 5: Did Rishi Kapoor Buy Award For Bobby

Answer: Not Fake


Flipkart Fake or Not Quiz Todays Answers 1 October 2020

Question 1: American president Donald Trump told people to vote twice

Answer: Not Fake

Question 2: Sitaphal is native to India

Answer: Fake

Question 3: Chinese tourists were seen on Indian side of Pangong lake

Answer: Fake

Question 4: Bajrangi Bhaijaan was partly inspired by an old Telugu movie

Answer: Not Fake

Question 5: One of the world’s most expensive coffees is made from animal poop

Answer: Not Fake

Play Now


Flipkart Fake or Not Todays Answers 30 September 2020

Question 1: Canadian PM Justin Trudeau backs Tamil Nadu anti-Hindi movement

Answer: Fake

Question 2: There is no gravity in space

Answer: Fake

Question 3: High heels were originally made for men

Answer: Not Fake

Question 4: Akbar had Mahabharata translated into Persian under the name ‘Razmnama

Answer: Not Fake

Question 5: Donald Trump had a cameo role in the movie Home Alone

Answer: Not Fake

Play Now


Flipkart Fake or Not Todays Answers 29 September 2020

Question 1: Frequently cracking your knuckles can cause arthritis

Answer: Fake

Question 2: Ministry of corporate affairs to give laptops to students at 3500

Answer: Fake

Question 3: Pluto’s highest mountain ranges are named Edmund Hillary and Tenzing Norgay

Answer: Not Fake

Question 4: Amrish puri acted in steven spielbergs movie

Answer: Not Fake

Question 5: A bar in delhi sells fresh air to people

Answer: Not Fake

Play Now


Flipkart Fake or Not Todays Answers 28 September 2020

Question 1: The payment app ‘BHIM’ is named after Dr. B.R. Ambedkar

Answer: Not Fake

Question 2: Every year Sudha Murthy spends one day selling vegetables

Answer: Fake

Question 3: Cancers can also be caused by bacteria and viruses

Answer: Not Fake

Question 4: Dandruff can spread from one person to another

Answer: Fake

Question 5: Akshay Kumar drinks cow urine every day

Answer: Not Fake

Play Now


Flipkart Fake or Not Todays Answers 27 September 2020

Question 1: Dangal Is the Highest Earning Non -English Foreign Language Movie in China

Answer: Not Fake

Question 2: India has been declared as Polio free by the WHO

Answer: Not Fake

Question 3: Tata Motors Has Launched Cab Services to Compete Against Uber and Ola?

Answer: Fake

Question 4: Skin Is the Largest Organ in the Human Body

Answer: Not Fake

Question 5: Jingle Bells Was Written for Christmas

Answer: Fake

Play Now


Flipkart Fake or Not Fake Quiz 26 September 2020 Answers

Question 1: Lalu Prasad Yadav has a daughter named after government legislation

Answer: Not Fake

Question 2: Nasa recorded Om sound from the Sun

Answer: Fake

Question 3: Humans are either right-brained (creative) or left-brained (logical)

Answer: Fake

Question 4: A female python laid eggs despite not being near a male for 15 years

Answer: Not Fake

Question 5: First international cricket match was played between the USA and Canada

Answer: Not Fake

Thank you for reading Please follow on FacebookTwitter, Whatsapp, and Instagram for instant updates, and Don’t Forget press the Subscribe Button.

Add Comment